ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ORIGIN

 

 

ORIGIN


THE JOHN NOA's SUPPLEMENT REVOLUTION!

 

Ο   JOHN NOA καινοτομεί και φέρνει για ακόμα μια φορά την επανάσταση στο συμπλήρωμα διατροφής δημιουργώντας τα νέα και μοναδικά  ORIGINS σε μορφή SPRAY.

 

Τα JOHN NOA ORIGINS είναι ο επαναστατικός τρόπος  για τη λήψη  βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και άλλων θρεπτικών ουσιών, που  χάρη στη φαρμακοτεχνική τους  μορφή, διασφαλίζουν τη μέγιστη απορροφησιμότητα των δραστικών τους συστατικών από τον ανθρώπινο οργανισμό στο 100% της συγκέντρωσης τους .

 

Η καινοτομία των JOHN NOA ORIGINS έγκειται στον πρωτότυπο τρόπο λήψης τους  μέσω του ψεκασμού στη στοματική κοιλότητα, συμβάλλοντας έτσι στην πιο άμεση διανομή  των  θρεπτικών συστατικών στην κυκλοφορία του αίματος μέσω των σιελογόνων αδένων, με τον πιο ταχύ, τον πιο αποτελεσματικό και τον πιο εύκολο τρόπο.

 

Ψεκάζοντας  στο στόμα, τα μικροσφαιρίδια απλώνονται στην επιφάνεια του βλεννογόνου, επιτρέποντας στα θρεπτικά συστατικά να δράσουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα  χάρη στη γρηγορότερη βιοδιαθεσιμότητα, χωρίς να χαθεί η θρεπτική τους αξία κατά τη διάρκεια της διάλυσης και του μεταβολισμού τους από τον οργανισμό.

 

Τα JOHN NOA ORIGINS αποτελούν μια πραγματική ευρεσιτεχνία στον τρόπο λήψης των συμπληρωμάτων διατροφής, χάρη στη διασφάλιση της  ταχείας και άμεσης απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών, αλλά και μια πραγματικά εύκολη λύση για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην κατάποση συμπληρωμάτων διατροφής σε μορφή κάψουλας ή χαπιού.